Svenskt Modellflyg                

Bläddrar i: / KRISTI FLYGAREMEETING i Norberg 10/5
2018-03-28 13:27:58
KRISTI FLYGAREMEETING i Norberg 10/5    
larwen
Skicka mail
Årets KRISTIFLYGAREMEETING infaller torsdag den 10:e maj med sedvanligt modellflyg av alla sorter. Vi disponerar som vanligt hela fältet med asfaltbanan och grässtråk. Det börjar ca 9.00 och håller på till framåt eftermiddagen. Hobbyhandlare är på plats och det blir "swapmeet" i hangaren som vanligt.Begränsat antal bord finns att hyra för 20:- Fika mackor,kakor,glass,korv och hamburgare finns i vår fina servering.Det är gott om plats för husvagnar och husbilar så kom gärna dagen före och stanna till söndag så får ni många fina flygdagar.
Vid funderingar ring Lars Wendel 070 5204661 eller 0223-22721 VÄLKOMMEN

2018-03-29 10:08:34
RE: KRISTI FLYGAREMEETING i Norberg 10/5    
reparatörn
Skicka mail
Kristiflygarmeetinget är inbokat. Får inte missas.....det här året heller. Jag har bara ett förslag. Börja med att bearbeta vädergudarna redan nu. Inte mycket tid kvar, och vädergudarna kanske är långsamma i starten. När det är kallt i Norberg, då är det verkligen kallt- och blåsigt förstås. Så anlita vädergudarna så snart ni kan.

Douglas

"Han är galen Lew. Han bygger leksaksflygplan". Kapten Frank Towns (Jimmy Stewart) i den första filmen "Flight of the Phoenix".

2018-03-29 10:32:21
RE: KRISTI FLYGAREMEETING i Norberg 10/5    
McRegor
Skicka mail
Vi får väl hoppas på en värmebölja i början av maj detta år - annars kan det riskera att bli ett kallt meeting med tanke på datumet det infaller på i år. Räknar också med att dyka upp som vanligt.
Roger
www.mcregor.se

2018-05-02 11:28:15
RE: KRISTI FLYGAREMEETING i Norberg 10/5    
PerN
info@nilssondrones.se
Det finns modellflygmeetings som är trevliga och kul att åka på sen finns det dom man bara MÅSTE åka på.

Kristiflygarmeetinget i Norberg är ett sånt meeting som jag besökt i väldigt många år i rad 

Som vanligt så tar jag tillfället i akt och kör några flygningar med Hale One.2 som under vintern fått lite uppgradering av drivlinan med en aningen större Hacker A200 försedd med en egentillverkad 3-bladig 32 x 15 prop.
Det ska ge planet mer dragkraft främst vid start och i dom låga farter den flyger inom ( 75-95 km/h ).

Väl mött i Norberg nästa torsdag.

Med vänlig hälsning Per Nilsson 


Ordförande Vo Bredd i SMFF

Ordförande i styrelsen för UAS Sweden

Flyger mest UAS både multirotor och flygplan
Medlen i Aerospace Cluster Sweden.

2018-05-10 15:07:04
RE: KRISTI FLYGAREMEETING i Norberg 10/5    
reparatörn
Skicka mail
Kommer just från Norberg, och träffen verkade ovanligt lyckad just detta år. Okay- kanske att det var liiite väl blåsigt fram på dagen, men det verkade inte hindra entusiasterna. Skulle det flygas, så skulle det flygas. Serveringen var mycket bra, för att inte tala om försäljningen i hangaren. En alldeles utmärkt träff.  Jag kan bara hoppas att klubben i Norberg gjorde sig en rejäl hacka också, det har medlemmarna gjort sig förtjänta av.

Jag är i alla fall mycket nöjd med evenemanget.

Douglas

"Han är galen Lew. Han bygger leksaksflygplan". Kapten Frank Towns (Jimmy Stewart) i den första filmen "Flight of the Phoenix".

2018-05-11 12:31:41
RE: KRISTI FLYGAREMEETING i Norberg 10/5    
Finnräser
splugenpass@hotmail.com
Kristiflygarträffen är en klassiker (jämte träffen i Påldalen). I år för 34 gången, så den har anor. Trivsamt att träffa likasinnade polare, få se en del fina uppvisningar, kunna fynda plan & prylar, få sig en burgare eller smarrig fika... En stor eloge till modellklubben i Norberg som anordnar denna trevliga träff och där man möts av vänliga funktionärer. Ett varmt tack är ni värda! Ett tack även till er som flög, såklart! Utan er - ingen träff. Säljare - privata som firmor - även ni bidrar till nöjet och viss nytta för oss besökare. Jag tycker det var särskilt juste at RC-Flight att åka såpass långväga. Och inte att förglömma lokala handlaren KB:s RC-Hobby som försöker komma varje år, jag gillar båda dessa handlare rent allmänt. Har pratat lite löst med en och annan av vännerna - kanske vi dyker upp med plan själva och flyger vi också nästa år? Vi ska se vad som kan ordnas...

Tommi