Svenskt Modellflyg                

Bläddrar i: / Air ranger/ flygande haj :D
2011-12-09 10:46:51
Air ranger/ flygande haj :D    
stimpy
power_compare@hotmail.com
Har köpt mig en flygande haj, satt och surfade lite och hittade en ny sida
www.dealextreme.com

hittade då denna mojäng
allt på sidan är inkl frakt går även att välja till lite snabbare frakt för 21$
köpte då denna haj bara för att prova :), lätt att montera ihop ca 10 minuter, fyllde den med luft först för att kolla läckor för slösa dyrt helium på det är ingen bra ide .

har inte köpt nått helium ännu men kommer antagligen bli idag :).

lite betyg på den, köpte den för 200kr inkl frakt, HELT! VÄRDELÖS! RÄCKVID! men köpte nog fel? finns en med en blå radio och är nog lite bättre XD. hittade en liten läcka men lagades snabbt med en liten tejpbit. Tog exakt 2 veckor i frakt

Men för ni som inte känner till den här sidan så är det nog den bästa sidan sen hobbyking fast istället mer "gadgets" än rc, typ som coolstuff fast mycket mycket mycket mer :D.

Vet däremot inte vilken kategori att sätta en sån här mojäng men antar att man kan kalla det för flygplan då inte ballonger finns som kategori.

kanske lägger ut en film på den senare idag 
*** Redigerat av stimpy klockan 2011-12-09 10:58:30 ***

2011-12-09 10:57:43
RE: Air ranger/ flygande haj :D    
stimpy
power_compare@hotmail.com

2011-12-09 16:09:37
RE: Air ranger/ flygande haj :D    
Whallis
Skicka mail
trodde alla "hobby-nissar" kände till dealextreme.com ?! =) Jag köper massor på den sidan, har köpt ett helt gäng julklappar där bland annat. Har aldrig varit nått problem för mig att beställa där i alla fall. Enda nackdelen är väl som sagt att det tar lite tid, ca 2 veckor får man räkna med i vanliga fall, men det kan man väl ta när det är så billigt som det är. Sist köpte jag diodlist därifrån, 5 meter med frafo för 32 dollars. köpte även 10pack med knappcellsbatterier till kompisens leksaker och det kostade 19 sek med frakt tror jag, och då var det GP-batterier... så jag kan bara varmt rekommendera dealextreme i alla fall. Finns ju även www.focalprice.com som är liknande sida, funkar oxå kanon...

2011-12-13 21:27:24
RE: Air ranger/ flygande haj :D    
chrisvås
Skicka mail
Och de där gp batterierna är knappast det samma som gp batterier köpta här. Kanonställe att handla ifrån men tro inte på deras snack om 100% genuine.

2011-12-13 22:20:39
RE: Air ranger/ flygande haj :D    
Jonas
Skicka mail

Moderator
Faktiskt... står det Genuine så har jag vid samtliga köp varit övertygad om att det är äkta vara som landat i brevlådan. Står det däremot bara "Sanyo" eller "GP" eller "Sony" - då är det kopia. Har köpt en del NiMH och "Genuine Sanyo" har varit kanonbatterier, men "Sanyo" har varit mer mediokra.

/ Jonas

-= Att mäta är att veta =-